Blog

Në Deutsch-Albanische Schule përveç përsosmërisë të mësimit dhe edukimit të nxënësve, kemi prioritet dhe përsosmërinë e ushqimit. Ne kujdesemi që 
Më shumë
Në Deutsch-Albanische Schule përveç përsosmërisë të mësimit dhe edukimit të nxënësve, kemi prioritet dhe përsosmërinë e ushqimit. Ne kujdesemi që 
Më shumë
Rregullat e Deutsch-Albanische Schule 1. Parathënie/Hyrje 2. Qëllimet dhe parimet 3. Rregullat 3.1 Rregulla të përgjithshme në jetën e përditshme 
Më shumë
Më 27 prill 2018 nxënësit e klasës së parë dhe të dytë shkuan në Petrelë. Së bashku u ngjitëm deri 
Më shumë
Ditën e premte, më 13.04.2018, ishte në DAS dentistja jonë, Dr. Çarçani. Njëherë në vit, në shkollën tonë realizohet kontrolli 
Më shumë
Në javën e projektit ne lexuam shumë histori interesante në lidhje me pranverën, kënduam këngë pranverore dhe me anë të 
Më shumë
Shkolla jonë mori pjesë sot, me rastin e ditës së mësuesëve, në një aktivitet për mbjelljen e pemëve në Tiranë. 
Më shumë
Ditën e premte, më 2 mars 2018, u zhvillua konkursi „Beteja e trurit“. Tre skuadra nga klasat e 3-të, e 
Më shumë
Na ndiqni në Facebook
Kontakt
Për çdo pyetje ose informacion, ju lutemi nga kontaktoni.
  • Kompleksi Xhura, Rruga “Xhanfize Keko” Tiranë 1005
  • +355 68 4050 304
  • info@deutsch-albanische-schule.al
Na Kontaktoni