Ditën e premte, më 2 mars 2018, u zhvillua konkursi „Beteja e trurit“.
Tre skuadra nga klasat e 3-të, e 4-t dhe e 5-të, iu përgjigjën pyëtjeve të ndryshmë dhë interesante, nga lëndët Matematik, Dituri Natyre dhe Gjermanisht.
Në fund, më një rezultat të ngushtë, u shpall skuadra fituese e cila u shpërblye edhe me dhurata të vogla.

Comments are closed.
Na ndiqni në Facebook
Kontakt
Për çdo pyetje ose informacion, ju lutemi nga kontaktoni.
  • Kompleksi Xhura, Rruga “Xhanfize Keko” Tiranë 1005
  • +355 68 4050 304
  • info@deutsch-albanische-schule.al