Blog

Mësuesi ynë i sportit Amrush Gashi përdori javën e fundit të shkollës para pushimeve të Krishtlindjes për të sjellë më 
Read more
Was soll aus Weihnachten werden? Eine Aufführung von Schülern der 4. Klasse Aktivitet për Krishtlindjet në Deutsch-Albanische Schule në Tiranë. Një performancë nga nxënësit e Klasës së 4-të.
Read more
Në Deutsch-Albanische Schule përveç përsosmërisë të mësimit dhe edukimit të nxënësve, kemi prioritet dhe përsosmërinë e ushqimit. Ne kujdesemi që 
Read more
  DOWNLOAD IN PDF
Read more
Në Deutsch-Albanische Schule përveç përsosmërisë të mësimit dhe edukimit të nxënësve, kemi prioritet dhe përsosmërinë e ushqimit. Ne kujdesemi që 
Read more
Në Deutsch-Albanische Schule përveç përsosmërisë të mësimit dhe edukimit të nxënësve, kemi prioritet dhe përsosmërinë e ushqimit. Ne kujdesemi që 
Read more
Në Deutsch-Albanische Schule përveç përsosmërisë të mësimit dhe edukimit të nxënësve, kemi prioritet dhe përsosmërinë e ushqimit. Ne kujdesemi që 
Read more
Herzlich Willkommen zur Einschulung 2020, Typisch deutsch: Erstklässler erhalten eine Schultüte, Bunter Start ins neue Schuljahr mit einer multikulturellen Schulgemeinschaft 
Read more
Na ndiqni në Facebook
Kontakt
Për çdo pyetje ose informacion, ju lutemi nga kontaktoni.
  • Kompleksi Xhura, Rruga “Xhanfize Keko” Tiranë 1005
  • +355 68 4050 304
  • info@deutsch-albanische-schule.al