Më 27 Prill 2018 nxënësit e klasës së parë dhe të dytë shkuan në Petrelë

Më 27 prill 2018 nxënësit e klasës së parë dhe të dytë shkuan në Petrelë. Së bashku u ngjitëm deri tek kalaja. Pasi fëmijët mësuan disa fakte dhe histori të kalasë, ne bëmë një piknik të madh brënda territorit të kullës. Në fund zgjidhëm disa gjëegjëza në lidhje me kalanë dhe kalorësit dhe luajtëm të gjithë së bashku.

Comments are closed.
Na ndiqni në Facebook
Kontakt
Për çdo pyetje ose informacion, ju lutemi nga kontaktoni.
  • Kompleksi Xhura, Rruga “Xhanfize Keko” Tiranë 1005
  • +355 68 4050 304
  • info@deutsch-albanische-schule.al