Ditën e premte, më 13.04.2018, ishte në DAS dentistja jonë, Dr. Çarçani.
Njëherë në vit, në shkollën tonë realizohet kontrolli i dhëmbëve.
Mjekja dhe asistentja e saj, shkuan gjithashtu në çdo klasë ku i treguan fëmijëve sesi të kujdesen për dhëmbët.

 

Comments are closed.
Na ndiqni në Facebook
Kontakt
Për çdo pyetje ose informacion, ju lutemi nga kontaktoni.
  • Kompleksi Xhura, Rruga “Xhanfize Keko” Tiranë 1005
  • +355 68 4050 304
  • info@deutsch-albanische-schule.al