Informacione

Në Deutsch-Albanische Schule përveç përsosmërisë të mësimit dhe edukimit të nxënësve, kemi prioritet dhe përsosmërinë e ushqimit. Ne kujdesemi që 
Read more
Herzlich Willkommen zur Einschulung 2020, Typisch deutsch: Erstklässler erhalten eine Schultüte, Bunter Start ins neue Schuljahr mit einer multikulturellen Schulgemeinschaft 
Read more
Rregullat e Deutsch-Albanische Schule 1. Parathënie/Hyrje 2. Qëllimet dhe parimet 3. Rregullat 3.1 Rregulla të përgjithshme në jetën e përditshme 
Read more
Higjiena e përgjithshme dhe personale – Kur hyni në shkollë është e nevojshme të vishni një maskë për të mbrojtur 
Read more
Tagesablauf der DAS – Schule ab dem Schuljahr 2020/2021  Planifikimi ditor i shkollës DAS për vitin shkollor 2020/2021 5 – 
Read more
Tagesablauf der DAS – Schule ab dem Schuljahr 2020/2021   Planifikimi ditor i shkollës DAS për vitin shkollor 2020/2021 – 
Read more
Pushimet verore 19.06-08.09   Plani per fillimin e vitit shkollor 2020-2021 Parashkollori Dt: 01.09 – 04.09 Ora: 8.00-12.00 Dt: 8.09 
Read more
Biblioteka e Shkollës Gjermano-Shqiptare Biblioteka shërben që studentët të mund të mësojnë, lexojnë ose hulumtojnë pa shqetësime dhe në qetësi. 
Read more
Regjistrohu ONLINE në DAS! 1. Parashkollor 2. Cikli fillor 3. Cikli 9- vjecar Klasa bilinguale, program mësimor në 2 kurikula 
Read more
Na ndiqni në Facebook
Kontakt
Për çdo pyetje ose informacion, ju lutemi nga kontaktoni.
  • Kompleksi Xhura, Rruga “Xhanfize Keko” Tiranë 1005
  • +355 68 4050 304
  • info@deutsch-albanische-schule.al