fbpx

Regjistrohu ONLINE në DAS!

1. Parashkollor
2. Cikli fillor
3. Cikli 9- vjecar

Klasa bilinguale, program mësimor në 2 kurikula (Shqip dhe Gjermanisht). Klasa ku programi ndiqet në Gjuhën shqipe dhe gjermanisht si gjuhë e huaj intensive.
Na kontaktoni në numrin 0684050304

Artikulli i mëparshëm

Artikulli tjetër

Komentet janë të mbyllura.
Na ndiqni në Facebook
Kontakt
Për çdo pyetje ose informacion, ju lutemi nga kontaktoni.
  • Kompleksi Xhura, Rruga “Xhanfize Keko” Tiranë 1005
  • +355 68 4050 304
  • info@deutsch-albanische-schule.al
Na Kontaktoni