REGJISTRIMET FILLUAN!

Tarifat për

Vitin Shkollor 2020-2021

Tarifat për vitin shkollor 2020-2021 për klasat me program në gjuhën shqipe dhe gjermanishte intensive.

Mësimi zhvillohet në dy gjuhë, shqipe dhe gjermane.

Regjistrimet filluan!

Për më shumë informacion plotësoni të dhenat tuaja më poshtë dhe ne do tju telefonojmë.
Ose na kontaktoni në numrin e telefonit +355 68 40 50 304