fbpx

DAS

Në Deutsch-Albanische Schule përveç përsosmërisë të mësimit dhe edukimit të nxënësve, kemi prioritet dhe përsosmërinë e ushqimit. Ne kujdesemi që 
Më shumë
Në Deutsch-Albanische Schule përveç përsosmërisë të mësimit dhe edukimit të nxënësve, kemi prioritet dhe përsosmërinë e ushqimit. Ne kujdesemi që 
Më shumë
Në Deutsch-Albanische Schule përveç përsosmërisë të mësimit dhe edukimit të nxënësve, kemi prioritet dhe përsosmërinë e ushqimit. Ne kujdesemi që 
Më shumë
Festa për ditën e 8 Marsit në Deutsch-Albanische Schule! Nxënësit këndojnë dhe urojnë mamatë e tyre në Gjermanisht!  
Më shumë
Was soll aus Weihnachten werden? Eine Aufführung von Schülern der 4. Klasse Aktivitet për Krishtlindjet në Deutsch-Albanische Schule në Tiranë. Një performancë nga nxënësit e Klasës së 4-të.
Më shumë
Higjiena e përgjithshme dhe personale – Kur hyni në shkollë është e nevojshme të vishni një maskë për të mbrojtur 
Më shumë
Na ndiqni në Facebook
Kontakt
Për çdo pyetje ose informacion, ju lutemi nga kontaktoni.
  • Kompleksi Xhura, Rruga “Xhanfize Keko” Tiranë 1005
  • +355 68 4050 304
  • info@deutsch-albanische-schule.al
Na Kontaktoni