fbpx

biblioteka

Biblioteka e Shkollës Gjermano-Shqiptare Biblioteka shërben që studentët të mund të mësojnë, lexojnë ose hulumtojnë pa shqetësime dhe në qetësi. 
Më shumë
Na ndiqni në Facebook
Kontakt
Për çdo pyetje ose informacion, ju lutemi nga kontaktoni.
  • Kompleksi Xhura, Rruga “Xhanfize Keko” Tiranë 1005
  • +355 68 4050 304
  • info@deutsch-albanische-schule.al
Na Kontaktoni