fbpx

Plani Mësimor i Gjimnazit AML

Plani mësimor i Gijmnaziz DAS sipas lëndëve

– Viti shkollor 2022-2023

Plani mësimor i Gjimnazit AML.1

Regjistrimet filluan!

Për më shumë informacion plotësoni të dhenat tuaja më poshtë dhe ne do tju telefonojmë.
Ose na kontaktoni në numrin e telefonit +355 68 40 50 304

    Na Kontaktoni