fbpx

Ngarkesa Mësimore

Ngarkesa mësimore sipas lëndëve, viti shkollor 2022-2023 për klasat shqipe.

Ngarkesa mesimore 2022-2023 Klasat DAF

Ngarkesa mësimore sipas lëndëve, viti shkollor 2022-2023 për klasat bilinguale.

Ngarkesa mesimore 2022-2023 Klasat bilinguale

Regjistrimet filluan!

Për më shumë informacion plotësoni të dhenat tuaja më poshtë dhe ne do tju telefonojmë.
Ose na kontaktoni në numrin e telefonit +355 68 40 50 304

    Na Kontaktoni