fbpx

Në Deutsch-Albanische Schule përveç përsosmërisë të mësimit dhe edukimit të nxënësve, kemi prioritet dhe përsosmërinë e ushqimit. Ne kujdesemi që të krijojmë një menu ushqimore të ekuilibruar dhe të ushqyeshme për nxënësit tanë.

Çdo muaj me ndihmën e nutricionistëve dhe Chef-eve të shkollës ne krijojmë një menu të përbërë nga të gjitha grupet ushqimore me produktet të freskëta, bio dhe të shijshme nga prodhues vendas. Çdo muaj ne publikojmë Menunë Mujore të ushqimit që prindërit të jenë të qetë që femijët e tyre ushqehen në mënyrën e duhur, duke marrë të gjitha vitaminat dhe vlerat ushqyese të nevojshme për zhvillimin e tyre!

Menuja qershor 2024

Artikulli i mëparshëm

Artikulli tjetër

Komentet janë të mbyllura.
Na Kontaktoni