Në Deutsch-Albanische Schule përveç përsosmërisë të mësimit dhe edukimit të nxënësve, kemi prioritet dhe përsosmërinë e ushqimit. Ne kujdesemi që të krijojmë një menu ushqimore të ekuilibruar dhe të ushqyeshme për nxënësit tanë. Çdo muaj me ndihmën e nutricionistëve dhe Chef-eve të shkollës ne krijojmë një menu të përbërë nga të gjitha grupet ushqimore me produktet të freskëta, bio dhe të shijshme nga prodhues vendas. Çdo muaj ne publikojmë Menunë Mujore të ushqimit që prindërit të jenë të qetë që femijët e tyre ushqehen për së mbari duke marrë të gjitha vitaminat e nevojshme për zhvillimin e tyre!

Në tabelën më poshtë në format PDF mund të shikoni menunë mujore dhe ta shkarkoni atë lehtësisht nëse dëshironi ta printoni!

SHKARKONI MENUNË MUJORË TË TETOR 2020 NË PDF

Menuja tetor 2020
Menuja tetor 2020 faqja 2
Comments are closed.
Na ndiqni në Facebook
Kontakt
Për çdo pyetje ose informacion, ju lutemi nga kontaktoni.
  • Kompleksi Xhura, Rruga “Xhanfize Keko” Tiranë 1005
  • +355 68 4050 304
  • info@deutsch-albanische-schule.al