fbpx

Klasat

Përse ne?

Shkolla Gjermano-Shqiptare në Tiranë, është shkolla e parë private në Shqipëri që ka integruar gjuhën gjermane në mësimdhënjen për femijët që nga klasa e parë. Në këtë mënyrë ata do të mesojnë që nga hapat e para shkollore jo vetëm një gjuhë të re dhe të vlefshme për të ardhmen e tyre, dhe një kulturë të re e të nxënit, e të punuarit në grup.

Në DAS, të gjitha lëndët zhvillohen në Gjermanisht dhe Shqip.

Numri i nxënësve në klasa

  • Klasa 1A
  • Klasa 1B
  • Klasa 2
  • Klasa 3
  • Klasa 4
  • Klasa 5
  • Klasa 6
  • Klasa 7
  • Klasa 8

Klasat

Klasa 1A

Mësuese kujdestare: Alma Berberi

Klasa 1B

Mësuese kujdestare: Algerta Kenga

Klasa 2

Mësuese kujdestare: Mimoza Zaimi

Klasa 3

Mësuese kujdestare: Silvana Xhemali

Klasa 4

Mësuesi kujdestar: Amrush Gashi

Klasa 5

Mësuese kujdestare: Adela Mamoci

Klasa 6

Mësuese kujdestare: Neliada Memushaj

Klasa 7

Mësuese kujdestare: Eglantina Beqaraj

Klasa 8

Mësuese kujdestare: Orjona Aliaj

Na Kontaktoni