fbpx

Historiku

Shkolla Gjermano-Shqiptare në Tiranë

Maj 2012

U mor vendimi për themelimin e një shkollë private gjermane.

Gusht 2016

Shkolla u liçensua nga Këshilli i Ministrave, nr. 609.

Nëntor 2012

Në rrethin e prindërve gjermanishtfolës, lindi ideja për krijimin e një shkolle gjermane në Tiranë. Më pas ideja u prezantua në Ambasadën Gjermane në Tiranë.

Shtator 2016

U zhvillua ceremonia e inagurimit të DAS, në prani të Ambasadores së Republikës Federale Gjermane, Znj. Schütz. Dita e parë e shkollës ishte më 13 shtator 2016, me një klasë të parë, një të dytë dhe një të tretë.

Qershor 2022

Shkolla DAS nga një kërkesë e vazhdueshme merr vendimin dhe hap gjimnazin.

Na Kontaktoni