fbpx

Informacione

Rregullat e Deutsch-Albanische Schule 1. Parathënie/Hyrje 2. Qëllimet dhe parimet 3. Rregullat 3.1 Rregulla të përgjithshme në jetën e përditshme 
Më shumë
Higjiena e përgjithshme dhe personale – Kur hyni në shkollë është e nevojshme të vishni një maskë për të mbrojtur 
Më shumë
Pushimet verore 19.06-01.09   Plani per fillimin e vitit shkollor 2020-2021 Parashkollori Dt: 01.09 – 04.09 Ora: 8.00-12.00 Dt: 8.09 
Më shumë
Biblioteka e Shkollës Gjermano-Shqiptare Biblioteka shërben që studentët të mund të mësojnë, lexojnë ose hulumtojnë pa shqetësime dhe në qetësi. 
Më shumë
Na ndiqni në Facebook
Kontakt
Për çdo pyetje ose informacion, ju lutemi nga kontaktoni.
  • Kompleksi Xhura, Rruga “Xhanfize Keko” Tiranë 1005
  • +355 68 4050 304
  • info@deutsch-albanische-schule.al
Na Kontaktoni