fbpx

Blog

Regjistrimet për vitin 2024-2025 kanë filluar; Shkolla DAS ofron: Mësimdhënie përmes dy kurrikulave (Gjermane, Shqiptare) Certifikim në Gjuhën Gjermane DSD1/DSD2 
Më shumë
Në datën 11.11 u festua dita e Shen Martinit. Sipas traditës gjermane krijuam sëbashku me fëmijët e klasave 1-6 dhe 
Më shumë
Në Deutsch-Albanische Schule përveç përsosmërisë të mësimit dhe edukimit të nxënësve, kemi prioritet dhe përsosmërinë e ushqimit. Ne kujdesemi që 
Më shumë
Në Deutsch-Albanische Schule përveç përsosmërisë të mësimit dhe edukimit të nxënësve, kemi prioritet dhe përsosmërinë e ushqimit. Ne kujdesemi që 
Më shumë
Në Deutsch-Albanische Schule përveç përsosmërisë të mësimit dhe edukimit të nxënësve, kemi prioritet dhe përsosmërinë e ushqimit. Ne kujdesemi që 
Më shumë
Rregullat e Deutsch-Albanische Schule 1. Parathënie/Hyrje 2. Qëllimet dhe parimet 3. Rregullat 3.1 Rregulla të përgjithshme në jetën e përditshme 
Më shumë
Më 27 prill 2018 nxënësit e klasës së parë dhe të dytë shkuan në Petrelë. Së bashku u ngjitëm deri 
Më shumë
Ditën e premte, më 13.04.2018, ishte në DAS dentistja jonë, Dr. Çarçani. Njëherë në vit, në shkollën tonë realizohet kontrolli 
Më shumë
Na Kontaktoni