fbpx

Axhenda Ditore

Planifikimi Ditor i Shkollës DAS për vitin Shkollor 2020-2021

Klasat 1-4

Tagesablauf 2020-2021 Klasse 1-4

Planifikimi Ditor i Shkollës DAS për vitin Shkollor 2020-2021

Klasat 5-8

Tagesablauf 2020-2021 Klasse 5-8

Regjistrimet filluan!

Për më shumë informacion plotësoni të dhenat tuaja më poshtë dhe ne do tju telefonojmë.
Ose na kontaktoni në numrin e telefonit +355 68 40 50 304

    Na Kontaktoni