fbpx

Author: Deutsch-Albanische Schule

Në Deutsch-Albanische Schule përveç përsosmërisë të mësimit dhe edukimit të nxënësve, kemi prioritet dhe përsosmërinë e ushqimit. Ne kujdesemi që 
Më shumë
Në Deutsch-Albanische Schule përveç përsosmërisë të mësimit dhe edukimit të nxënësve, kemi prioritet dhe përsosmërinë e ushqimit. Ne kujdesemi që 
Më shumë
Më 31 Mars dhe 1 Prill 2021 nxënësit provuan talentin e tyre të vrapimit në këtë herë të parë të 
Më shumë
Festa për ditën e 8 Marsit në Deutsch-Albanische Schule! Nxënësit këndojnë dhe urojnë mamatë e tyre në Gjermanisht!  
Më shumë
Sot në Deutsch-Albanische Schule festuam diten e 8 Marsit! Në videon më poshtë nxënësit dhe stafi i DAS Tiranë dhanë 
Më shumë
Në Deutsch-Albanische Schule përveç përsosmërisë të mësimit dhe edukimit të nxënësve, kemi prioritet dhe përsosmërinë e ushqimit. Ne kujdesemi që 
Më shumë
Në Deutsch-Albanische Schule kemi prioritet sigurinë e nxënësve, ndaj sot organizuam një seminar për mësuesit me temë “Trajnim në rast 
Më shumë
Në Deutsch-Albanische Schule mundohemi gjithnjë që të shëndrojmë proçësin e të nxënit e të mësuarit sa më argëtues dhe interaktiv. 
Më shumë
Sot klasat 6, 7 dhe 8 zhvilluan konkursin sportiv në ambjentin e palestres në Deutsch-Albanische Schule. Pas një dite plot 
Më shumë
Na ndiqni në Facebook
Kontakt
Për çdo pyetje ose informacion, ju lutemi nga kontaktoni.
  • Kompleksi Xhura, Rruga “Xhanfize Keko” Tiranë 1005
  • +355 68 4050 304
  • info@deutsch-albanische-schule.al
Na Kontaktoni