fbpx

Historiku

Në vitin 2012 lindi idea për krijimin e Shkollës së Parë Gjermane në Shqipëri

Klasat

Deutsch-Albanische Schule Tirana për vitin shkollor 2023-24 ofron mësim për ciklin e ulët klasat 1-4, ciklin 9-vjeçar klasat 5-9 dhe per ciklin e mesëm të ulët për klasat e 10 dhe 11.

Personeli

Personeli ynë ka synim të inspirojë dhe të edukojë çdo nxenës në mënyrë që të përmbushë potencialin e tij

Plani Mësimor

Shkolla gjermano-shqiptare me fokus ne modelin e sistemit arsimor gjermane, synon krijimin e një proçesi edukativ risi në arsimin shqiptar

Shkolla Gjermano-Shqiptare në Tiranë

E vetmja shkollë në Shqipëri
me program arsmimor Gjermanisht-Shqip
Ngarkesa Mësimore

Stafi ynë i mësueve kanë hartuar një plan mësimor në mënyrë që të jetë sa më i lehtë për nxënësit por njëkohësisht dhe sfidues për të nxitur dijen dhe kreativitetin e tyre.

Më shumë

  • E Hënë 8:00 - 15:30
  • E Martë 8:00 - 15:30
  • E Mërkurë 8:00 - 15:30
  • E Enjte 8:00 - 15:30
  • E Premte 8:00 - 15:30

Deutsch-Albanische Schule Tirana

Aktivitete Shkollore &
nxënës të frymëzuar

Orari Mësimor

DAST

KLIKO PËR TË VAZHDUAR

PDF

Formulari i regjistrimit në Shqip

Klikoni më poshtë për të shkarkuar formularin e regjistrimit në Shqip

SHKARKO

PDF

Formulari i regjistrimit në Gjermanisht

Klikoni më poshtë për të shkarkuar formularin e regjistrimit në gjermanisht

SHKARKO

Keni

Pyetje?

Shkolla Gjermano-Shqiptare në Tiranë është një institucion arsimor i akredituar me vendim të Këshillit të Ministrave.

NA KONTAKTONI

KENI PYETJE?

Na Kontaktoni


    Na Kontaktoni