Lajmerime

Regjistrohu ONLINE në DAS! 1. Parashkollor 2. Cikli fillor 3. Cikli 9- vjecar Klasa bilinguale, program mësimor në 2 kurikula 
Read more
Më 27 prill 2018 nxënësit e klasës së parë dhe të dytë shkuan në Petrelë. Së bashku u ngjitëm deri 
Read more
Ditën e premte, më 13.04.2018, ishte në DAS dentistja jonë, Dr. Çarçani. Njëherë në vit, në shkollën tonë realizohet kontrolli 
Read more
Në javën e projektit ne lexuam shumë histori interesante në lidhje me pranverën, kënduam këngë pranverore dhe me anë të 
Read more
Shkolla jonë mori pjesë sot, me rastin e ditës së mësuesëve, në një aktivitet për mbjelljen e pemëve në Tiranë. 
Read more
Ditën e premte, më 2 mars 2018, u zhvillua konkursi „Beteja e trurit“. Tre skuadra nga klasat e 3-të, e 
Read more
Dita e premte ishte planifikuar vizitë në teatër për klasën e 1-rë dhe të 2-të të shkollës sonë. Tek Teatri 
Read more
Ekskursioni në Krujë edhe këtë herë lidhej më historinë e Shqipërisë. Në Muzeun e Skënderbeut ne mësuam për betejat e 
Read more
Na ndiqni në Facebook
Kontakt
Për çdo pyetje ose informacion, ju lutemi nga kontaktoni.
  • Kompleksi Xhura, Rruga “Xhanfize Keko” Tiranë 1005
  • +355 68 4050 304
  • info@deutsch-albanische-schule.al