Ekskursioni në Krujë edhe këtë herë lidhej më historinë e Shqipërisë.
Në Muzeun e Skënderbeut ne mësuam për betejat e tij kundër Osmanëve. Në Muzeu Etnografik pamë kushtetet e jetesës në shekullin e 18-të, dhomat e banimit, mjetet e përdorimit dhe veshjet e kulturës së pasur shqiptare.
Pas shëtitjes në Pazar, shkuam në majë të malit të Krujës nga ku mund të kishim një pamje të mrekullueshme të të gjithë qytetit.

Comments are closed.
Na ndiqni në Facebook
Kontakt
Për çdo pyetje ose informacion, ju lutemi nga kontaktoni.
  • Kompleksi Xhura, Rruga “Xhanfize Keko” Tiranë 1005
  • +355 68 4050 304
  • info@deutsch-albanische-schule.al