Shkolla jonë mori pjesë sot, me rastin e ditës së mësuesëve, në një aktivitet për mbjelljen e pemëve në Tiranë. Së bashku me ministren e arsimit Znj. Lindita Nikolla, kryetarin e bashkisë Z. Erion Veliaj dhe me njëmbëdhjetë shkolla të tjera, ne mbollëm pemë afër sheshit „Nënë Tereza“. Fëmijët tanë të klasave 3-5, ishin shumë të gëzuar për këtë ngjarje. Ata janë të vetëdijshëm për rëndësinë e mjedisit dhe duan të japin kontributin e tyre, për ta bërë Tiranën akoma më të gjelbër.

Comments are closed.
Na ndiqni në Facebook
Kontakt
Për çdo pyetje ose informacion, ju lutemi nga kontaktoni.
  • Kompleksi Xhura, Rruga “Xhanfize Keko” Tiranë 1005
  • +355 68 4050 304
  • info@deutsch-albanische-schule.al