Axhenda Ditore

Hapja e shkollës08:00 
Pritja e fëmijeve08:00 – 08:30 30 min
1. Orë mësimi08:30 – 09:15 45 min
Pushimi i mëngjesit09:15 – 09:3015 min
2. Orë mësimi09:30 - 10:1545 min
3. Orë mësimi10:20 – 11:05 45 min
Pushimi i madh11:05 – 11:30 25 min
4. Orë mësimi11:30 - 12:15 45 min
5. Orë mësimi12:20 – 13:05 45 min
Pushimi i drekës13:05 – 13:45 40 min
6. Orë mësimi13:45 - 14:3045 min
Klubet / Kohë e lirë / Detyrat14:30 – 15:30 60 min
Marrja / Shpërndarja15:30 - 16:0030 min

Regjistrimet filluan!

Për më shumë informacion plotësoni të dhenat tuaja më poshtë dhe ne do tju telefonojmë.
Ose na kontaktoni në numrin e telefonit +355 68 40 50 304