Author: Deutsch-Albanische Schule

Në Deutsch-Albanische Schule kemi prioritet sigurinë e nxënësve, ndaj sot organizuam një seminar për mësuesit me temë “Trajnim në rast 
Më shumë
Në Deutsch-Albanische Schule mundohemi gjithnjë që të shëndrojmë proçësin e të nxënit e të mësuarit sa më argëtues dhe interaktiv. 
Më shumë
Sot klasat 6, 7 dhe 8 zhvilluan konkursin sportiv në ambjentin e palestres në Deutsch-Albanische Schule. Pas një dite plot 
Më shumë
Sot nxënësit e klasës së 3-të bashkë me mësuesën Silvana realizuan një ekskursion tek Liqeni Artificial të Tiranës.
Më shumë
Në një botë ku jo të gjithe kanë fatin të një jetese të rehatshme dhe ku asgjë nuk mungon, Deutsch 
Më shumë
Në Deutsch-Albanische Schule përveç përsosmërisë të mësimit dhe edukimit të nxënësve, kemi prioritet dhe përsosmërinë e ushqimit. Ne kujdesemi që 
Më shumë
  Në Deutsch-Albanische Schule festojmë të gjitha festat, si ato shqiptare si dhe ato gjermane! Krishtlindjet dhe Viti i Ri 
Më shumë
Mësuesi ynë i sportit Amrush Gashi përdori javën e fundit të shkollës para pushimeve të Krishtlindjes për të sjellë më 
Më shumë
Was soll aus Weihnachten werden? Eine Aufführung von Schülern der 4. Klasse Aktivitet për Krishtlindjet në Deutsch-Albanische Schule në Tiranë. Një performancë nga nxënësit e Klasës së 4-të.
Më shumë
Na ndiqni në Facebook
Kontakt
Për çdo pyetje ose informacion, ju lutemi nga kontaktoni.
  • Kompleksi Xhura, Rruga “Xhanfize Keko” Tiranë 1005
  • +355 68 4050 304
  • info@deutsch-albanische-schule.al
Na Kontaktoni